Pierwszy wykład

Konrad Koper

W komnacie pokazano :

wiecznie płonący ogień,

przeróżne lustra,

film o żywiołach, pryzmat…

Wymieniono też paradoksy przyrody i nauki.

 

Czarodziej zaczął szkołę.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 września 2021
anonim