w lesie jesieni

Sercem Ku Wiośnie

zmieniające się jabłko

z zieleni w czerwieni
gdy się zbliża od ludzi
mój świat się mieni 

 

Dawid "Dejf" Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 4 września 2021
anonim