Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Pamiętaj
Pamiętaj
Ela Kwiecińska
Kto wiarę z serca wyrzuci
nie zostawi w nim także nadziei
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 6 września 2021
Izabela Filipowicz
To prawda.
Jedna z drugą jak siostra jest związana, a trzecią jest miłość
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
Mithril
...fanatycznych kocopołów ciąg dalszy
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści
Jedna z drugą jak siostra jest związana, a trzecią jest miłość