antypody

Yaro

zajrzyj w serce

weź co najlepsze 

diamenty okruchy nadziei 


zmieniaj świat

inaczej on cię zmieni 

w twardy granit bezimienny 


nie bądź zachłanny 

przepadniesz na antypodach

głębiej niż szeol

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 6 września 2021
anonim
  • Mithril
    ...zaangażowana gniotorodność

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Jarek Pasztuła
    Nie zamieniaj serca w twardy głaz- Lombard.Pozdrawiam:)

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    Byłaby dobra sentencja: spróbuj zmienić świat zanim on zmieni cię w bezimienny głaz.

    Wystarczy jeden błysk gwiazdy, aby świat zmienił się na zawsze.

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Konrad Koper
    Piękny z przesłaniem !!

    · Zgłoś · 3 lata temu