Zdarzenie

Robert Kudus

Przechodząc ulicą widziałem człowieka.

Stał przy murze

I uderzał w niego swoją głową.

Zainteresowany zjawiskiem przystanąłem na chwilę.

Ale tylko na moment,

Zanim ruszyłem w swoją drogę.

To nieładnie tak komuś przeszkadzać.

Robert Kudus
Robert Kudus
Wiersz · 8 września 2021