Misja

Konrad Koper

Chcemy posiąść gwiazdy.

 

Stop ! Spójrzmy  na Ziemię.

 Ma barwy szarości.

Siejemy zniszczenie !

 

Pragniemy też dotknąć

wymiarów duchowych.

Lecz brakuje nam kształtów.

 

Porozmawiajmy z…

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 września 2021
anonim