***(bukiet kwiatów polnych CXXXIX)
dwa jeziora w buziaki wpuszczone
dwa uśmiechy i dwa słowa
miłe
ciepły wieczór w ogniach stoi
a ja czekam na Twój
pocałunek
ten gorący co się rozchodzi po kości
napisz czego Ci jeszcze potrzeba
a ja znowu przyjdę i będę
gościł – swoja kością
aby świat był przytulony do śmiechu
4 września, 2021
Andrzej Feret : Andrzej Feret | Facebook
--------------------------------------------
Fotografia z Internetu : Facebook