Jesienna piosenka

Izabela Filipowicz

 Kolorów tysiące
Raz pada deszcz
Raz świeci słońce
Kapryśna jest jak dziecko małe
Jak burza hormonów młodego człowieka
I płynie jak kapryśna rzeka
Nie wiesz gdzie nurt jest
Nie wiesz co Cię jeszcze czeka
I choć ma oblicz wiele
Będzie zawsze Twoim przyjacielem

 

Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 16 września 2021
anonim