Natchnienia

Konrad Koper

Patrzę w niebo i podziwiam księżyc.

Za każdym razem wygląda inaczej.

 

Wtem przysłonił go tajemniczy ptak,

jest on ziemskim natchnieniem.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 września 2021
anonim