Hipoteza

Konrad Koper

Wrota prowadzące do Atlantydy,

znajdują się przy Trójkącie Bermudzkim,

za pomocą pola siłowego…

 

W życiu są Atlantydy i Trójkąty Bermudzkie.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 września 2021
anonim