Widok

Konrad Koper

Tęcza udziela się

roślinom, zwierzętom.

Złotawa jest żaba,

niebieskie są ptaki…

 

Patrzę na krainę

fantazji, dzieciństwa ?

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 września 2021
anonim