Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Izabela Filipowicz
Tęsknota za wierszem
Tęsknota za wierszem
Izabela Filipowicz
Choć w mojej głowie
myśli tysiące
To hasają one jak zające na łące
I nie chcą układać się
w wersy i słowa
Tęsknię za słowami
Które nie chcą być wersami
Choć myśli tysiące
To w głowie bałagan
I nic się nie składa
Lubię
Izabela Filipowicz
Wiersz · 21 września 2021
Mithril
...na Teutatesa!
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści