Decyzje

Ela Kwiecińska

Wybieramy codziennie
między dwiema drogami
pomiędzy tak i nie
pomiędzy życiem i śmiercią
 
Wybieramy codziennie
wierząc albo nie wierząc
pomiędzy niebem i piekłem

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 21 września 2021