Co Ci dać mogę znów
Oprócz kilku ważnych słów
Podaruję swą obecność
Choć w niej kryje się niepewność
Dam CI wspólne chwile
Serca mego ciut uchylę
Niech złe staną się przeszłością
Wnet odejdą z dnia jasnością
Nowe niech się przybliżają
Życiu nowy sens nadając
I będziemy łzy odganiać
Każdemu dniu kolorów dodawać
Potem jeszcze pozbieramy
Momenty które są nam dane
I będziemy pięknie śnić
Ku słońcu drogą iść
Więc zbierajmy te sekundy
Niech jak piękne brzmią akordy
Muzyką niech grają
Smutki odpędzając