Złożona z kropli

Marta Świć


Złożona z kropli
Uśmiechu radości i łez
Czuję niepewność

Chaos kiełkuje w głowie
A serce mówi idź

Złożona z kropli
Staram się tłumić łzy
Zapraszam radość

Złożona z kropli uśmiechu
Mam parasol przeciw łzom

 

 

 

Marta Świć
Marta Świć
Wiersz · 25 września 2021
anonim