niedopierdolone

Lucky Person

niedzieli się nie da zapomnieć

jeżeli wstanie jest ona się zacząć

tym czym zwykła się kończyć

a rosół będzie

jedynym wspomnieniem

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 26 września 2021
anonim