Pustka

Izabela Filipowicz

Wysłałam wiadomość
Nie otrzymałam odpowiedzi
Patrzę w puste okienko
I pozostaje tylko...pustka
I łza w oku...

 

Oceń ten tekst
Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 26 września 2021
anonim