Dla tych co byli wśród nas

Izabela Filipowicz

 Dziękuję Wam że byliście
I w sercu mym ślad zostawiliście
Wspomnienia na każdy dzień
Te dobre i złe
Lecz miło wspominać je
Gdy byliście wśród nas
Nie zawsze mieliśmy dla siebie czas
I pozostaje strata wielka
Oraz tęsknota za każdym z Was
Czy ktoś o was będzie pamiętał
 Czy na zawsze zabrał Was czas
Ja będę pamiętać
Każdego z Was.

 

Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 29 września 2021
anonim