Przyszłość

Konrad Koper

W laboratorium – doniczce rośnie kwiat,

rodzący układy scalone.

Niestety owocem nie jest serce.

 

Od dawna hodują czerwone ogórki.

Mają one kształty miłosne.

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 września 2021
anonim