Mgła

Izabela Filipowicz

 Mgła samotności
Otula serce me
Bo nikt nie chce zrozumieć mnie
Jestem sama
I wciąż błądzę gdzieś.

 

Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 1 października 2021
anonim
  • Ir
    " Mgła samotności" - niezgrabna dopełniaczówka
    "Otula serce me " - otula moje serce / me- jest archaizmem, aktualnie nieużywanym, poza tym inwersja/
    "Bo nikt nie chce zrozumieć mnie" - nie zaczyna się wersu od "bo" i jeszcze dużą literą
    .....poza tym inwersja / szyk przestawny/ jest też błędem.
    "I wciąż błądzę gdzieś." - pora zejść na ziemię a nie błądzić.
    Daj sobie spokój z pisaniem. Robisz podstawowe błędy, aż żal to czytać.

    Poczytaj trochę dobrej poezji, jeśli masz parcie na pisanie to pisz do szuflady, wracaj do tego co napisałaś, nanoś poprawki i dopiero wówczas publikuj.
    To co dotychczas podajesz czytelnikowi jest po prostu żenujące.

    Pozdrawiam i jeśli napiszesz dobry wiersz, na pewno pochwalę.

    · Zgłoś · 3 lata