[Świat oparty jest na stereotypach]*

Urszula JoViSkA

Świat oparty jest na stereotypach

dla własnej wygody,

czasami młodzi próbują to przełamać

wprowadzając nowe i świeże spojrzenie,

ale nie zawsze udaje się

wprowadzić je w życie...

Miną długie lata zanim wstrzymamy słońce i ruszymy ziemię...

 

chciałam zmienić typ publikacji na tekst piosenki ale nie wiem jak więc niech tak zostanie

 

Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA
Wiersz · 4 października 2021
anonim
  • Urszula JoViSkA
    Do Mithrila
    Mithril nudzisz mnie swoimi komentarzami typu "kocopolizm", "dyrdymały" itp. Do twojej wiadomości: nick Urszula przywlókł się za tobą z dalekich krain poemaxowych, by cię straszyć uuuuuuu....

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    ...jebie mnie to

    · Zgłoś · 3 lata
  • Urszula JoViSkA
    Wiedziałam że przyjdziesz! Kocham cię z całego psychopatycznego serca...

    · Zgłoś · 3 lata
  • Urszula JoViSkA
    Bądź mym konarem, płoń!

    · Zgłoś · 3 lata