krzywdzisz
"skrzywdziłeś" - już było
w wielkim świecie na tronie
czytałeś... ?
przeczytaj
uważnie
ostatnie dwa wersy ukryte.
Świt mroźny i zamieć
i gałąź wygięta inaczej
o sobie
pomyśl
czas biegnie - a zegar pamięta
wybije
kiedyś....