Literatura

ciebie mi brak (wiersz)

Yaro

schwytać wspomnienia

wprost z nieba 

 

promienie słońca

zamknięte w kroplach

nadmorskich fal 

 

 

pamiętasz noce nad jeziorem

mówiłaś do mnie jak tu cudownie 

księżyc kołysał sny spokojnie 

twoja głowa na moich kolanach

cichy szept skrzypienie drzewa 

 

pokonałem piekło

zło umarło  

straciło smak 

 

teraz

w samotności czuję strach

ciebie nie ma

jednak tak mi brak 

czułych pocałunków

miłosnych gier

byłem królem

a ty damą kier

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA 8 pazdziernika 2021, 13:15
Istny szatan poezji!
Yaro
Yaro 8 pazdziernika 2021, 18:34
drwiny na mnie nie działają
Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA 8 pazdziernika 2021, 20:47
tata lubił grać na różnych instrumentach?
Yaro
Yaro 8 pazdziernika 2021, 20:57
grał jak żył .spox
Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA 8 pazdziernika 2021, 23:41
Jesteś jednak fajniejszy niż myślałam :)
Yaro
Yaro 9 pazdziernika 2021, 10:12
jestem bo byłem. pozdrawiam
przysłano: 7 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca