Feret [na melodię Elektrycznych Gitar]

Urszula JoViSkA

Gdy raz Fereta przeczytałam,

jasne dla mnie stało się:

- to jego całe życie szukałam,

to mój ideał, wielki poeta!

 

Ref.: Feret, zdejm beret!

Grzeje mnie cyrylica twa!

Ja twą królewną pragnę być,

zalet mam wiele i lubię pić!

 

Feret poeta - kobiet podnieta

- umie rozpalić niczym grom

Jesteś kobietą - wal do Fereta!

Feret to wielki gość!

 

Ref.: Feret, zdejm beret!

Grzeje mnie cyrylica twa!

Ja twą królewną pragnę być,

zalet mam wiele i lubię pić!

Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA
Wiersz · 7 października 2021
anonim