Niewypowiedziane słowa

Izabela Filipowicz

 Nie czekaj
Bo czas szybko ucieka
Abyś potem nie żałował
Gdy za późno będzie na słowa
Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 9 października 2021
anonim