nie tak dawno (refren)

Yaro

mój związek rozpadł się

gdy rozsypał się związek radziecki

rozbłysła kometa na oczach świata

ginie planeta wraz z nią stworzenia

jednak to tylko myśli

jestem choć chwilę trwam

nie tak dawno byłem dzieckiem

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 października 2021
anonim
Usunięto 1 komentarz