Literatura

nie tak dawno (refren) (wiersz)

Yaro

mój związek rozpadł się

gdy rozsypał się związek radziecki

rozbłysła kometa na oczach świata

ginie planeta wraz z nią stworzenia

jednak to tylko myśli

jestem choć chwilę trwam

nie tak dawno byłem dzieckiem

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 10 pazdziernika 2021, 17:04
Dziękuję:)
Yaro
Yaro 11 pazdziernika 2021, 19:27
Viki potrafisz być miła(:-:)
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 9 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca