Jestem więc wierzę i ufam

Ela Kwiecińska

Jestem
więc wierzę i ufam
że słyszysz mnie mój Boże
i że mnie wysłuchasz
choć dłuży się czekanie
ja się nie poddaję
ja ufam pomimo wszystko
trzymając w ręku różaniec

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 10 października 2021