cały kosmos opisują indyjskie wedy które układano przed nami
życie jest częścią kosmicznej pieśni każdy ma swoją historię jak
ugory i odłogi a dzikie łąki też nucą pieśni (diamentowy werset)
polne kwiaty pojawiają się na ugorach jak egzystencjalny ogień
w pustce jaźni niebieskie chabry czerwone maki te inne zielone
szare kwiaty to jest chłodny ogień umysłu (diamentowy werset)