zapomniałeś
och - też zapomniałam
że - żyję jestem biegam i czekam
kiedy i kto przytuli
chcę kochać wspominać myśleć
pamiętać
dreszcze
i co jeszcze...?
mało ci kurzu brudu i śmieci
zasłon firanek i okna
kogo chcesz widzieć
tamtego....?
obejrzyj się w lustrze
siwy włos miga i talia bez osy
chcesz zmienić zapomnieć
i odejść
a - kto będzie zmywał
kłopoty