święto wróci - wraca
wiara charyzmą podszyta
e - tam
skąd
od spodu
pod sceną w świecie zabitym deskami
krąży i pika
powtórka już była
dwa razy te same tematy
skopane myśli i chleb skruszony
a - dziś
deski biało-szare pulpit szklany i gniot uciska
i dyrdymały się plączą
babcia została i wilk głos ćwiczy
i czeka
na księżyc
a, a, a - może poleci....