Wieczorny spacer

Izabela Filipowicz

 Wieczorny spacer w świetle gwiazd
Wieczorna muzyka która gra w nas
Co dzień powtarza to samo od nowa
I bicie serc naszych raz po raz
Rytuał piękny się zawsze powtarza
Na życia naszego ołtarzach.
 

 

Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 15 października 2021
anonim