Mirce Stojak [na melodię "Alleluja"]

Urszula JoViSkA

Przyszedła do nas Mirka Stojak
już na Wywrocie wielka feta:
witamy Mirkę w naszych progach!
dawaj buziaka i nie uciekaj!
 
Ref.: Raz do koła, raz do koła!
- Feret w górę ciska beret,
Mithril pląsa na golasa
Yaro żwawo rege jedzie
 
Tańcom i śpiewom nie ma wręcz końca
a tam za oknem świt wstaje blady
Mirka Fereta układa do kojca:
wiersz muszę skrobnąć, mój ukochany!
 
Ref.: Raz do koła, raz do koła!
- Feret w górę ciska beret,
Mithril pląsa na golasa
Yaro żwawo rege jedzie
 
cdn. (jak najdzie ochota)

 

Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA
Wiersz · 15 października 2021
anonim