Literatura

słowo (wiersz)

Yaro

Słowa są ponadczasowe

Na początku było słowo

Mieszkało u Boga

 

 

Dom nasz jest domem

Nie stąpaliśmy po ścieżce

Po ziemskiej planecie

Nasz dom był długo

Przed pojawieniem się człowieka

 

Słowo było u Boga

Piszemy mówimy do siebie

Słowami się ranimy wyznajemy miłość

Miłości nam potrzeba i ciepła słów

 


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA 16 pazdziernika 2021, 21:15
To jest reggae pełną gębą. No to teraz pośpiewamy :) Pax!
Yaro
Yaro 17 pazdziernika 2021, 19:22
Pozdrawiam serdecznie Urszulo :)
przysłano: 16 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca