podsumowanie

Kazimierz Siłuch

Antypatyczny dzień

dobiegł do kresu wytrzymałości

przemienia

w hałaśliwie milczącą noc

samotnie zmaga

się z bezsilnością

 

Kazimierz Siłuch
Kazimierz Siłuch
Wiersz · 16 października 2021
anonim