Bagaż życiowych dni

Izabela Filipowicz

 

Co mi przyniesie nowy dzień

Z czym przyjdzie zmierzyć się
Czy w sercu radość zagości
A może z oka popłynie łza
Nikt nie wie ile w życiu wycierpiałam
Jak wiele doświadczeń otrzymałam
Jaki bagaż dnia każdego
Niosę do upadłego
Lecz się nie poddaję
Kiedy upadam - wstaję
By tę walkę podejmować
I co dzień życie od nowa biudować
Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 17 października 2021
anonim
  • Mithril
    "I co dzień życie od nowa >>>biudować

    · Zgłoś · 3 lata