Tajemnica kartki

Izabela Filipowicz

Zwykła kartka w kratkę
Moc ma w sobie wielką
Skrywa prawdę tajemniczą
Życiem napisaną

 
Zjawia się ukradkiem
Daje radość wszelką
Słowa w niej krzyczą
Siłą nieokiełznaną

 

Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 18 października 2021
anonim