Piszę co w sercu usłyszę
By innym przekazać
Z czym się zmagam
Piszę by zakłócić ciszę
Co czasem jest tak głośna
Że uciszyć jej nie można
Przekazać chcę wszystkim te myśli
O tym co we mnie jest
Co przynosi każdy dzień
I o tym jak piękny
Jest każdy mój sen
I w końcu piszę
Aby w pamięci innych
Ślad pozostawić
O tym co dobre i złe
I ważne dla mnie
To innym właśnie zostawię