odejdź
odejdź - już mam dość
głębię - zawsze skóra kryje
diabeł kręci w środku
serce - dwie komory pełne lęku
dławi piecze gniecie
oko kapie
kiedy przyjdzie słońce moje
na ziemi niebo
nikt nie widzi
nikt nie czuje
zapomniałam - nie masz twarzy
nie masz duszy
wiem - jesteś mocny
tępy
i taki
został - ból podstępny....