Literatura

Astralni (wiersz)

Yaro

na ustach w milczeniu

wpatrzony w błękit oczu

 

prostopadle podąża światło

ciepło emocji wibracje

 

efekty specjalne reakcja

na męskie zachowanie

 

zmieszany z pyłem

zapach ciał niebieskich

 

za oknem za szybą

zapatrzony w oczy panny

 

zachód słońca

czerwień szminki

 

bordo września

ukojeniem zmysłów

 

w oczodołach chwili radosnej

wypełnionych akrylem

 

horyzont zdarzeń chyli czoła

poprowadź w dłoniach szczęścia


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca