pełna sala
ciepło radość wielka klasa
gala wzniosłych lotów
czeka
też - tak myśli
trochę z boku
jak przeskoczyć - tak od zaraz.
było cha, cha ..... i nic
zero.
Świat się kręci - widzi tyle
ile chce
dziś - wiruje
noc cudowna pełnia gwiazd.