kwiat

Yaro

rozkwitasz
 barwami


 płomień w ognisku

 

rosa na liściach 

 spojrzenie
ma wiele uroków

 

w ogrodzie paw

samotny nietrwały


chwile piękno przeminie


 dzień po pracy
wtopiony w noc

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 października 2021
anonim