Kazimierz Siłuch poeta głosowy [krotochwila]

Urszula JoViSkA

Kazimierz Siłuch pisze głosowo
bo ma najnowsze urządzenie
trzecia w nocy nikt nie przeszkadza
po Morskim Oku pływają jelenie

 

Ref.: Teraz pisał głosowo będę  
mam najnowsze urządzenie 
mówię ja zaś automat pisze 
jest trzecia w nocy 
siedzę więc i zakłócam ciszę

 

Wiersz głosowy już gotowy
urządzenie bardzo sprytne
mówię słowa - ono pisze
ortografię wyrzucę więc z głowy

 

Ref.: Teraz pisał głosowo będę  
mam najnowsze urządzenie 
mówię ja zaś automat pisze 
jest trzecia w nocy 

siedzę więc i zakłócam ciszę

 

 

Urszula JoViSkA
Urszula JoViSkA
Wiersz · 31 października 2021
anonim
  • andrzej_feret
    OK!, Mamy weekend 20 05 - 22 05 - 2022 trzytam i troszę sie wpisuje. Refren jest najlepszy, każdy taki sam - to fajne. Pozdrawiam z humorem. Buziaki.

    · Zgłoś · 2 lata
  • andrzej_feret
    Drugim razem prose o kazdy inny refren po kazdej zwrotce. Mimo wszysto - buziaki.

    · Zgłoś · 2 lata