Usiądź przy mnie

Ela Kwiecińska

Usiądź przy mnie
przy szklance herbaty
i daj mi chwilę
milczenia
 
Niech ta chwila
uciszy myśli niedobre
i słowo

co nas rozdziela

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 31 października 2021
anonim