Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Łukasz Radwaniak
Fraszka erotyczna
Fraszka erotyczna
Łukasz Radwaniak
przy drodze
znalazłem maseczkę
założyłem
przypomniałem sobie
maseczkę Pianistki
noście Maseczki
Lubię
Łukasz Radwaniak
Wiersz · 1 listopada 2021
Łukasz Radwaniak
Chodzi o "Pianistkę" Elfriede Jelinek zekranizowaną przez Michaela Hanekego.
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
Urszula JoViSkA
Znaczy że co? To była taka zagadka, która okazała się za trudna dla Wywrotowców czy jak? Hahaha
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści