Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Chwila milczenia
Chwila milczenia
Ela Kwiecińska
Nawet gdy milczysz
jak zwykle
twa obecność
koi moją samotność
Ja tę chwilę milczenia
nazwałam twoim imieniem
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 5 listopada 2021
Yaro
Całkiem zgrabny wiersz kilka poprawek i git:) Pozdrawiam:)
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści