Deszcz Codzienności

Anonimowy użytkownik

Dziś padało

Ulewa dorosłych kobiet i mężczyzn przeszła przez moje miasto.

Grzmoty ich ciężkich kroków wciąż huczą w mojej głowie.

Wszyscy wyglądali tak samo,

Tak samo pochmurnie.

Ubrani na czarno szli pośpiesznie

w swoim codziennym pochodzie

zbiorowej samotności.

anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 11 listopada 2021
anonim