Jesień

Teatr oczami nieśmiałka

Jesienna Chandra

Czymże jest ta piękna Panna

Piękno jej widać w całej złocistej ozdobie

Ah

Pani Jesień!

Pani taka niezwykła

Chociaż czasem zimna

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Teatr oczami nieśmiałka
Teatr oczami nieśmiałka
Wiersz · 12 listopada 2021
anonim