wybacz mi

Yaro

nie jestem dobry

w tym co robię
nie jestem mocny


toczę kamień

w kalectwo zaplątany

 

wybacz Panie moje postępowanie
wybacz że nie umiem się cieszyć
tym  życiem co przywołuje z wiatrem

 

najgorsze jest to że

głowa nie pracuje jak dawniej


wybacz Panie moje postępowanie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 14 listopada 2021
anonim
  • Aktywista
    słaby Mithril14 listopada 2021,

    ten czerwony troll, ma zapewne więcej włosów na głowie niż szarych komórek w głowie

    · Zgłoś · 2 lata temu