nie jestem dobry
w tym co robię
nie jestem mocny
toczę kamień
w kalectwo zaplątany
wybacz Panie moje postępowanie
wybacz że nie umiem się cieszyć
tym życiem co przywołuje z wiatrem
najgorsze jest to że
głowa nie pracuje jak dawniej
wybacz Panie moje postępowanie
ten czerwony troll, ma zapewne więcej włosów na głowie niż szarych komórek w głowie